ASO - tweede graad

derde en vierde jaar

Economie (optie moderne talen)

economie

De richting economie met optie moderne talen richt zich tot leerlingen met een grote interesse voor het economische en de moderne vreemde talen. Dit is een voorbereiding op een keuze voor economie - moderne talen in de derde graad ASO. 

Meer informatie...

Economie (optie wiskunde)

economie wisk

De richting economie met optie wiskunde richt zich tot leerlingen met een grote interesse voor het economische en wiskunde. Dit is een voorbereiding op een keuze voor economie - wiskunde in de derde graad ASO. 

Meer informatie...

Grieks - Latijn

Latijn GRieks

De richting Grieks - Latijn richt zich tot leerlingen met een grote interesse in de klassieke talen. Dit is een voorbereiding op een keuze voor Latijn - wiskunde in de derde graad ASO. Atheneum Schilde richt géén Grieks - Latijn in de derde graad ASO in.

Meer informatie...

Humane Wetenschappen

humane wetenschappen2

De richting humane wetenschappen richt zich tot leerlingen met een grote interesse in de sociologie, psychologie en menswetenschappen. Dit is een voorbereiding op een keuze voor humane wetenschappen in de derde graad ASO. 

Meer informatie...

Latijn - Wiskunde

Latijn wiskunde

De richting Latijn - wiskunde richt zich tot leerlingen met een grote interesse in Latijn en wiskunde. Dit is een voorbereiding op een keuze voor Latijn - wiskunde of wetenschappen - wiskunde in de derde graad ASO. 

Meer informatie...

Wetenschappen

464

De richting wetenschappen richt zich tot leerlingen met een grote interesse in wetenschappen en wiskunde. Dit is een voorbereiding op een keuze voor moderne talen - wetenschappen of wetenschappen - wiskunde in de derde graad ASO. 

Meer informatie...