ASO - derde graad - schooljaar 2020-2021

vijfde en zesde jaar

Economie - Moderne Talen

economie

In de derde graad groei je naar een meer definitieve keuze. De richting economie - moderne talen richt zich tot leerlingen met een echt talent voor het economische en de moderne vreemde talen. Dit is een voorbereiding op een breed gamma aan opleidingen in het hoger onderwijs. 

Meer informatie...

Economie - Wiskunde

economie wisk

In de derde graad groei je naar een meer definitieve keuze. De richting economie - wiskunde richt zich tot leerlingen met een echt talent voor het economische en het wiskundige. Dit is een voorbereiding op een breed gamma aan opleidingen in het hoger onderwijs. 

Meer informatie...

Humane Wetenschappen

humane wetenschappen2

In de derde graad groei je naar een meer definitieve keuze. De richting humane wetenschappen richt zich tot leerlingen met een grote interesse in de sociologie, psychologie, antropologie en pedagogie. In beide jaren van de derde graad ga je op stage buiten de schoolmuren. Dit is een voorbereiding op een breed gamma aan opleidingen in het hoger onderwijs. 

Meer informatie...

Latijn - Wiskunde

Latijn wiskunde

In de derde graad groei je naar een meer definitieve keuze. De richting Latijn - wiskunde richt zich tot leerlingen met een grote interesse voor de Latijnse cultuur en taal en een echt talent voor wiskunde. it is een voorbereiding op een breed gamma aan opleidingen in het hoger onderwijs. 

Meer informatie...

Moderne Talen - Wetenschappen

Moderne Talen en Wetenschappen

In de derde graad groei je naar een meer definitieve keuze. De richting moderne talen - wetenschappen richt zich tot leerlingen met een echt talent voor talen én wetenschappen. Dit is een enorm veelzijdige richting en een ideale voorbereiding op een breed gamma aan taalkundige en wetenschappelijke opleidingen in het hoger onderwijs. 

Meer informatie...

Wetenschappen - Wiskunde

464

In de derde graad groei je naar een meer definitieve keuze. De richting wiskunde - wetenschappen richt zich tot leerlingen met een echt talent voor wiskunde en wetenschappen. Dit is een enorm veelzijdige richting en een ideale voorbereiding op de zware wetenschappelijke en wiskundige opleidingen in het hoger onderwijs. 

Meer informatie...