Boeken & andere benodigdheden


Boeken

De aankoop van de handboeken en werkschriften wordt door Atheneum Schilde uitbesteed aan STUDIESHOP.BE. Samen met het rapport van juni krijgen de leerlingen een brief met daarop alle gegevens, die nodig zijn om de boeken te bestellen. Nieuwe leerlingen krijgen deze brief mee bij hun inschrijving.

Bestellen kan je vanaf 15 juni en best vóór 15 juli via: https://www.studieshop.be

Hieronder vindt u de procedure nog eens:

  1. Ga naar www.studieshop.be
  2. Kies onze school – GO! Atheneum Schilde + selecteer jouw KLAS.
  3. Maak een account aan: gebruik een e-mailadres van een ouder.
  4. Geef de naam in van de leerling.
  5. Check jouw boekenlijst.
  6. Bestel!

Andere benodigdheden

Wat je precies nodig hebt, is sterk afhankelijk van de richting die je kiest. Alle leerlingen moeten verplicht een planner (schoolagenda) kopen. Verder moet iedereen voorzien zijn van testbladen en een t-shirt voor de lessen L.O. hebben. Ook deze zijn aan te kopen. Een locker voor het opbergen van je spullen kan gehuurd worden maar dit is niet verplicht.

Atheneum Schilde voert een transparant beleid qua kostenraming. Bij de start van het schooljaar wordt de volledige kost van het schooljaar berekend en betaald. Dit omvat alle kosten, op uitzondering van vrijwillige zaken zoals de schoolreizen. De totaalkosten dekken uitstappen, software, gebruik van het netwerk en computers, fotokopieën, materiaal, etc... Atheneum Schilde heeft een professionele financiële dienst die flexibel werkt en altijd bereikbaar is voor oplossingen op maat.

Image

Schoolwinkeltje

Tijdens het schooljaar kunnen leerlingen terecht bij een winkeltje op school. Hier kan eventueel nog ontbrekende zaken worden aangekocht.

Image

ATHENEUM Schilde

dé school met vele plussen

Hoevedreef 9
2970 Schilde

(03)385 89 71

info@atheneumschilde.be

INVENTO SCHOLENGROEP

Scholengroep van het GO! in de Antwerpse voorkempen.

Logo Invento

SOCIAL MEDIA

Bezoek zeker ook onze Facebook- en Instagram-pagina:

Logo Facebook Logo Instagram

INSCHRIJVEN

Wil je je kind inschrijven in onze fijne school? Via de onderstaande knop kom je precies te weten hoe dat in het werk gaat.

Schrijf nu in